Hírek

Magyar-Pakisztáni Gazdasági Vegyes Bizottság nyitóülése Budapesten

2019. szeptember 12-13. között Budapesten került sor a Magyar-Pakisztáni Gazdasági Vegyes Bizottságának nyitóülésére. A pakisztáni delegációt Ahmed Hanif Orakzai, a pakisztáni Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára vezette, míg a magyar oldalt Joó István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium export növeléséért felelős helyettes államtitkára képviselte.
Tovább

Teqball bemutató a Peshawar-i Dost Alapítványnál

2019. szeptember 5-én a nagykövetség képviselői látogatást tettek a Peshawar-i Dost Alapítványnál, ahol részt vettek az intézménynél szervezett Teqball bemutatón.
Tovább

Sajtóhír a Magyar K2 Expedíció sikere kapcsán

Hegymászó történelmet írt Suhajda Szilárd, aki a Magyar K2 Expedíció keretében július 25-én elérte a Föld második legmagasabb hegycsúcsát, a 8611 méteres K2-t.
Tovább

Sajtótájékoztató a Magyar K2 Expedíció sikere kapcsán

2019. augusztus 2-án Magyarország Iszlámábádi Nagykövetsége a Serena Hotellel együttműködve sajtótájékoztató szervezett a Klein Dávid és Suhajda Szilárd vezette Magyar K2 Expedíció sikere kapcsán.
Tovább

Suhajda Szilárd feljutott a pakisztáni K2 8611 méteres csúcsára

Suhajda Szilárd első magyar hegymászóként feljutott a 8611 méter magas pakisztáni K2-re, amely a Föld második legmagasabb csúcsának számít.
Tovább