Hírek

Megnyílt a magyar Paniq Room franchise pakisztáni egysége

2019. október 12-én Takács Tivadar első beosztott részt vett Pakisztán első, magyar innováció alapuló szabadulószobájának megnyitóján.
Tovább

Részvétel az iszlámábádi klímadiplomáciai napon

2019. szeptember 29-én az Európai Unió pakisztáni képviselete delegált küldöttsége és a WWF közös szervezésében klímadiplomáciai napot tartottak Iszlámábádban, amin a nagykövetség munkatársai is részt vettek.
Tovább

Előadás a magyar autóiparról és a zalaegerszegi járműipari tesztpályáról (ZalaZone)

2019. szeptember 27-én a Pakisztáni-Magyar Baráti Társaság (PHFA) által szervezett összejövetelen a nagykövetség előadást tartott a magyar autóiparról és a zalaegerszegi járműipari tesztpályáról (ZalaZone).
Tovább

Nagykövetségi részvétel a „Mondj nemet a műanyag hulladékra” konzorcium alapító rendezvényén

2019. szeptember 24-én az iszlámábádi Marriott Hotelben megalakult a „Mondj nemet a műanyag hulladékra” konzorcium, a rendezvényen a magyar nagykövetség is részt vett.
Tovább

Magyar-Pakisztáni Gazdasági Vegyes Bizottság nyitóülése Budapesten

2019. szeptember 12-13. között Budapesten került sor a Magyar-Pakisztáni Gazdasági Vegyes Bizottságának nyitóülésére. A pakisztáni delegációt Ahmed Hanif Orakzai, a pakisztáni Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára vezette, míg a magyar oldalt Joó István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium export növeléséért felelős helyettes államtitkára képviselte.
Tovább