Hírek

Megalakulásának 5. évfordulóját ünnepelte a Magyar-Pakisztáni Baráti Társaság

A Magyar-Pakisztáni Baráti Társaság megalakulásának 5. évfordulója alkalmából díszvacsorát szervezett, amire az iszlámábádi nagykövetség magyar kiküldettjei mellett meghívást kapott a MOL helyi leányvállalatának vezérigazgatója és a Magyarországon diplomát szerzett pakisztáni öregdiákok képviselői is.
Tovább

Csárdáskirálynő című magyar operett bemutatása az iszlámábádi magyar nagyköveti rezidencián

2019. május 11-én bemutatásra került Kálmán Imre „Csárdáskirálynő” c. népszerű operettje az iszlámábádi magyar nagyköveti rezidencián, amire meghívást kapott több nagykövet és a pakisztáni üzleti és kulturális élet képviselői.
Tovább

Találkozó a pakisztáni Board of Investment vezetőjével

2019. május 6-án Szabó István nagykövet találkozott Haroon Shariffal, a pakisztáni Board of Investment (BoI) elnökével. A megbeszélés fő témája a BoI bevonása a szeptemberi budapesti Gazdasági Vegyes Bizottság (GVB) nyitóülése előkészítésébe volt.
Tovább

Az első Teqball Academy megnyitója Iszlámábádban

2019. május 2-án Szabó István iszlámábádi nagykövet volt a díszvendége a fővárosban megrendezett első Teqball Academy rendezvénynek.
Tovább

Részvétel az Iszlámábádi Nemzetközi Női Szövetség (Islamabad Foreign Women Association - IFWA) által szervezett jótékonysági vásáron

2019. április 27-én az iszlámábádi nagykövetség is részt vett az Iszlámábádi Nemzetközi Női Szövetség (Islamabad Foreign Women Association - IFWA) által szervezett jótékonysági vásáron, amelynek a Serena Hotel adott otthont.
Tovább