Hírek

Előadás a magyar autóiparról és a zalaegerszegi járműipari tesztpályáról (ZalaZone)

2019. szeptember 27-én a Pakisztáni-Magyar Baráti Társaság (PHFA) által szervezett összejövetelen a nagykövetség előadást tartott a magyar autóiparról és a zalaegerszegi járműipari tesztpályáról (ZalaZone).
Tovább

Nagykövetségi részvétel a „Mondj nemet a műanyag hulladékra” konzorcium alapító rendezvényén

2019. szeptember 24-én az iszlámábádi Marriott Hotelben megalakult a „Mondj nemet a műanyag hulladékra” konzorcium, a rendezvényen a magyar nagykövetség is részt vett.
Tovább

Magyar-Pakisztáni Gazdasági Vegyes Bizottság nyitóülése Budapesten

2019. szeptember 12-13. között Budapesten került sor a Magyar-Pakisztáni Gazdasági Vegyes Bizottságának nyitóülésére. A pakisztáni delegációt Ahmed Hanif Orakzai, a pakisztáni Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára vezette, míg a magyar oldalt Joó István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium export növeléséért felelős helyettes államtitkára képviselte.
Tovább

Teqball bemutató a Peshawar-i Dost Alapítványnál

2019. szeptember 5-én a nagykövetség képviselői látogatást tettek a Peshawar-i Dost Alapítványnál, ahol részt vettek az intézménynél szervezett Teqball bemutatón.
Tovább

Sajtóhír a Magyar K2 Expedíció sikere kapcsán

Hegymászó történelmet írt Suhajda Szilárd, aki a Magyar K2 Expedíció keretében július 25-én elérte a Föld második legmagasabb hegycsúcsát, a 8611 méteres K2-t.
Tovább